Ipari elszívó berendezések

Termékek > Ipari elszívó berendezések

 

A német Fuchs Umwelttechnik cég elszívó- és szűrőberendezések gyártása terén mára ikonná vált, kiforrott megoldásokat nyújtva a legkülönbözőbb problémás légszennyező, káros anyag kiszűrésére. Ez a mínőség már az alapanyagok megválasztásán át a teljes gyártáson és szervizen, valamint jól átgondolt tartozékokon keresztül szavatolt. A gyártó mindemellett fontosnak tartja a természetes alapanyagok felhasználását, így az elhasználódott szűrőbetétek megsemmisítése is környezetbarátabb.

A Fuchs Umweltechnik alapfilozófiája a kisebb méretű, gazdaságosan üzemeltethető, megfelelő kapacitású mobil elszívóberendezések tervezése, melynek következtében közvetlen a keletkezési ponton szívják el a szennyeződést, ahol csak lehet nagy áramlási sebességgel, és a munkakörnyezetbe már 99.6% tisztaságú levegőt juttatva vissza.

 

A termékek nehezen sorolhatók kategóriába, mert a megmunkálási technológia, műhelykörülmények mind erősen befolyásolják a javasolt szűrési, közömbösítési technológiát, ajánlott eszköz teljesíményét.

A Fuchs Umwelttechnik az alábbi területeken nagy tapasztalattal és kiforrott megoldásokkal rendelkezik: hagyományos és védőgázas hegesztés, lézerhegesztés, szikraforgácsolás, forrasztás, porelszívás, továbbá minden olyan helyen, ahol gázok abszorbeálása, szagok semlegesítése, füstszennyezés, emulzió ködelszívás szükséges. A gyógyszer- és élelmiszeriparra rozsdamentes, fokozott tisztasági követelményeknek megfelelő berendezéseket is kínál.

WEBLAP

KATALÓGUS

 

Kapcsolódó termékeink