HERMLE

Termékek > Megmunkáló központok > HERMLE

A Berthold Hermle AG vállalkozás, a német és a nemzetközi piac élmezőnyébe tartozik. A folyamatos innovációs törekvéseknek köszönhetően a marógépek és megmunkáló központok elsőrangú gyártójává debütált. A Hermle marógépek és megmunkáló központok világszerte 17.000-es darabszámban teljesítenek megbízható szolgálatot.

Egy szoros kapcsolatokra épülő értékesítési és szervízhálózat garantálja minden országban a megfelelő partnerkapcsolatot. A Hermle gépek Dél-Németországban készülnek egy olyan környéken ahol generációk óta otthonra talált a finommechanika és a gépgyártás. A kiemelkedő know-how potenciál megengedi, hogy a napi kapcsolatok mellet a kutatóintézményekkel és laborokkal együttműködésben a gyártástechnológiát ott alkalmazzák ahol valóban szükséges. Minden építőelem és alkatrész, mely a pontosságot és hosszú élettartamot garantálja, házon belül készülnek. A Hermle marógépek és megmunkáló központok racionális gyártást tesznek lehetővé a szerszámgyártás, formagyártás és szériagyártás területén.

Köszönhetően a magas minőségi követelményeknek és precizitásnak, nagyon széles körben kerülnek alkalmazásra mint Pl.: repülőgépipar, optikai termékek, orvosi eszközök, szerszámgyártás, gépgyártás, autóipar és beszállítói, motorsport és beszállítói, műanyagipari szerszámok formák.

Hermle AG Youtube csatornája

Kapcsolódó termékeink