IPARI TISZTÍTÓBERENDEZÉSEK

Termékek > IPARI TISZTÍTÓBERENDEZÉSEK

 

 

 


BEMUTATKOZÓ VIDEÓ
 

 

 

 

 

 

 


 

A több, mint 60 éve alapított PERO AG egyike a vezető cégeknek az ipari tisztítóberendezések gyártása területén. Számos különféle iparágban képviselteti magát, mint autóipar, repülőgépipar, ékszer- és óragyártás, világítás-, elektronika- és optikai berendezések gyártása.

 

Alapvetően három tisztítási eljárásra kínál tisztítóberendezéseket:

 

 

VÍZBÁZISÚ MOSÁS

Az aktuális eljárástól függően a mosáshoz használt közeg lehet savas, lugos vagy semleges. A nedves közeget úgy állítják elő, hogy a friss vagy kezelt vízhez vegyi anyagokat adagolnak, melynek összetétele függ a feladattól, mely lehet például tisztítás, öblítés vagy felületkezelés.

 

 

OLDÓSZERES MOSÁS

A leggyakrabban használt oldószerek az a módosított alkoholok, szénhidrogének, illetve halogénezett szénhidrogének. Minden feladat, tisztítás vagy öblítés, más-más oldószert igényelhet. Az oldószereknek nincs hatása az alkatrész felületéri tulajdonságaira.

 

 

KOMBINÁLT VÍZ ÉS OLDÓSZERES MOSÁS

Bizonyos alkalmazások esetén, a vizes és oldószeres közegek kombinációja a megoldás. Alternatív megoldásként, az alkatrészeket elkülönített tisztítókörök segítségével nedves közeggel is lehet kezelni.

Kapcsolódó termékeink

    Nincs találat a keresett kifejezésre.