Megmunkáló központok

Termékek > Megmunkáló központok

Cégünk igyekszik mindig teljeskörű megoldást kínálni ügyfeleinek, ezért három kategóriában kínálunk megmunkálóközpontokat.

A sváb Hermle cég prémium minőségű megmunkálóközpontokat kínál prémium szolgáltatással. A gyártás és fejlesztés élvonalát képviselő cég, mely legalább olyan fontosnak tartja a gépei támogatását, mint termékei minőségét. Házon belül készíti el a gép alkatrészeinek túlnyomó többségét. A Hermle biztosít automatizálást gépeihez. Univerzális célokra, illetve igényes sorozatgyártásokra ajánlott gép.

A baszk Kondia cég tradicionális gépgyártó. Számos típus és szerkezeti felépítés közül választhatunk. Hagyományos szerszámüzemi felhasználás mellett a gyártó összetett, automatizált gépsorokat is összeállít. A Kondia gépeit azon igényes feladatokhoz ajánljuk, ahol a minőség és az ár jó kompromisszumát célozzuk meg.

A baszk Lagun cég nagy hagyományokkal rendelkezik a hagyományos marógép gyártás területén. A CNC megmunkálóközpontjaik váza Tajvanban készül a gyártó egyedi tervei alapján, összeszerelése, beállítása európában a Lagun központjában történik. Mivel a gép európai, ezért az alkatrész és szerviztámogatás is európában megoldott. Ezen gépeket minden olyan ügyfélnek ajánljuk, akik hagyomás feladatokra keresnek, jó, költséghatékony megoldást.

Kapcsolódó termékeink