ONA huzalos szikrafogácsoló gép

Termékek > Szikraforgácsoló gépek > ONA huzalos szikrafogácsoló gép

Az 1952-ben alapított baszk ONA Electro-Erosion SA, durangoi (Spanyolország) székhelyű cég, a legrégebbi képviselője a szikraforgácsolási technológiának, és mindig a vezető szikraforgácsoló gép gyártók közé tartozott. A cég a legnagyobb gyártónak számít az Európai Unión belül, és világvezető szerepet tölt be nagyméretű gépek gyártásában. A családias ONA cég 150 főt foglalkoztat, és több mint 12.000 géppel van jelen világszerte. Évente 350 gép kerül ki a gyártásból, ebből 60% huzalos, 40% tömbös szikraforgácsoló gép.

Az ONA gépek Európában gyártott, és európai vezető gyártók alkatrészeiből épített gépek, melyek megfelelnek az ISO9001 és ISO14001 minősítéseknek, a CE normatíváknak és a szerszámgépekre vonatkozó biztonsági és elektromágneses összeférhetőségi előírásoknak. A gyártó olyan alapvető célokat tűzött ki maga elé, mint az energiatakarékosság és a környezetvédelem.

Az energiatakarékosságot korszerű alkatrészek használatával, és leleményes megoldásokkal igyekszik elérni, míg a környezetvédelmet a papírszűrők kiváltását lehetővé tevő hosszú élettartamú szűrőrendszerrel, valamint Aquaprima® gondozásmentes szűrőrendszerrel kívánja elősegíteni.

Számos újítást is bevezetett a piacon, mint például a moduláris tengelyrendszer, melynek segítségével, nagy méretű gépek esetén, az ügyfél választhat a számára megfelelő tengelyméretek közül.

Kapcsolódó termékeink