Cégünkről

GesKor cégtörténet és filozófia

2011 áprilisában alapítottuk cégünket, mely CNC szerszámgépek értékesítése mellett egyéb technológiák, mint például ipari mosóberendezések és ipari elszívóberendezések képviseletével is foglalkozik, így kínálva minél szélesebb termékpalettát ügyfeleink számára. Az elődcégek a Gessfor Bt. (alapítva 2005) és az EDMbolt Bt. (alapítva 2008) volt, így nem ismeretlenül érkeztünk a területre.

Egy gyártó cég képviselete számunkra az értékesítésen felül annak teljes támogatását is jelenti, tehát törekszünk minden általunk forgalmazott termék magas szintű képviseletére. Legjobb tudásunkkal szolgáljuk ki ügyfeleinket az értékesítéstől az alkatrész ellátáson át a javítási és karbantartási munkák elvégzéséig.

Fontos számunkra a hazai ipar és szerszámgyártás fejlesztése, olyan termékek értékesítése hazánkban, mely közvetlen fejlődést jelent ügyfeleinknek. Fontosnak tartjuk továbbá a hazai- és az európai piac védelmét. Célunk továbbá a hazai vállalkozások elkötelezett, odaadó támogatása.


Természetesen korrekt partnerségi viszony kialakítására törekszünk ügyfeleinkkel, képviseleteinkkel és versenytársainkkal is.

Kormányos Richárd és Swen Gessner

 

 


Vissza

Legfrissebb hírek
Kapcsolatfelvétel
Cégünkről